31 Aralık 2010 Cuma

Dear 2010, BYE ! :)


Herkese Mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı bir yıl dilerim. Yeni yılda görüşmek üzere =) 2011 yılındada Güzel Postlar paylaşımlarımla sizinle olmak dileğiyle :) Herkese iyi seneler ,
Happy New Year Everyone !
xoxo
It Girl Nirvana !

28 Aralık 2010 Salı

Peki yeni yıldan It Girl Nirvana ne istiyor? =)



Bazı blogcu arkadaşlarım yeni yılda neler istediklerini resimlerini falan koymuşlar bende yazıyım dedim isteklerimi işte isteklerimm
...


Tabiki en başta Huzur ve Mutluluk dolu bir yıl olmasını istiyorum =)



2. Veeee tabiki Mini Cooper S yada Countryman istiyorummmmm =) Şöyle kaplansınn süper olur :))) yada sadece kurdele ,beni tanıyan herkes bilir bir mini yanımdan geçmesin modeline kadar söylerim biraz araba daha doğrusu mini cooper merakım var hastasıyım :))
işte en çok istediğim şeyler bunlar :) inşallah birgün olucak hepsi


xoxo ItGirlNirvana

27 Aralık 2010 Pazartesi

Yeni yıl masaları ...



Yeni yıl heycanı herkesi kaplamışken bazıları evde akrabalarıyla olmayı tercih edebilir ve onlar için çeşitli yılbaşı masa dekorasyonu seçenekleri sunuyorum...

25 Aralık 2010 Cumartesi

Merry Christmasssss :) Hediyee çeklişiminnn sonucuuuu !!! =)


Herkese merhaba :),  1 ay önce başlattığım hediye çeklişimin sonucunu size nasıl açıklıyım diye sorduğumda Random.org, Videolu yada ikisi birden olsun dediniz  Çoğunluk ikisi birden olsun dedi bnde öyle yaptm vee işte videooo ve kazanannn =) Tebrikk ediyorumm kazananı ve en kısa zamanda mail atmasını bekliyorum adını ve adresini, Herkese mutlu yıllar dilerim :)



Videoyu görüntüleyemeyenler için Kazanan: Melissa

Xoxo ItgirlNirvana

24 Aralık 2010 Cuma

Zevk sahibi erkeklere en iyi hediye seçenekleri =)


Peki ya erkekler? onları unutmadım onlarada hediye seçenekleri işte karşınızda =) Eşinizi,dostunuzu,sevgilinizi,arkadaşlarınızı bu güzel hediyelerden mahrum bırakmayın :P =))

Gift ideas - Hediye fikirleri * [2] (devam )


Eşinize ,dostunuzaa, sevgilinize ne alıcam diye kara kara düşünmeye başladıysanız yeni yıl gelmeden elinizi çabuk tutun ve işte size birkaç öneri :)

22 Aralık 2010 Çarşamba

Do it yourself (DIY) project from Me! ♥ ♥ Gemstone earring ♥ Değerli taşlarla küpe yapımı♥ =)

Malzemeler:            You'll need:
Makas                           Scissors
Yapıştırıcı                      Glue
Dergiler                         Magazines
kumaş kurdele           Ribbon
Küpe teli                      Earring wires

Bunu görünce Oh my God!  neler yapıyolar ya dedim hemen sizinle paylaşıyım dedim:))))

Elmaslar bütün kızların en iyi arkadaşı olmuşlardır :)Dergilerdeki reklamlar sayesinde bir kraliçe görünümü elde edebilrsiniz :)), Dergilerdeki mücevher reklamlarındaki taşları kesin ve bir düzen oluşturarak onu bir stok kartına yapıştırın etrafından keserek daha sonra kumaşa yapıştırın ve etrafından kesin üstünde küçük bir delik açın ve küpe telini geçirin küpeniz hazır :)

Hediye çekilşim hakkında....

Christmas hediye çekilşim hakkında siz sevgili takipçilerimin fikrini almak istiyorum
-Çekiliş sonucunu Random.org mu belirlesin
-Videolu çekiliş mi olsun?
Veya daha güzel bir fikri olan takipçilerim benimle paylaşabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorumm :)


Ve halla katılmamış varsa son fırsat!! pazar günü sonucu açıklıyorum cumartesi akşamı son gün hemenBuraya tıklayıp yorumunuzla katılabilirsiniz.


xoxo ItGirlNirvana
Follow !! ♡♥♡ IT GIRL NIRVANA ♡♥♡ !!

21 Aralık 2010 Salı

Heyoooo !!! =)) Süper bi haberr

Blog yazılarım BenModa'da bugune kadar 1000 kez okunmuş 1000 sınırını aşan bloglar arasına katılmışımm :) çok mutlu oldumm, tabikide sizlerin sayesinde sevgili takipçilerimm Herkese çok teşekkürlerr :)


XoXo ItGirlNirvana
Follow !! ♡♥♡ IT GIRL NIRVANA ♡♥♡ !!

20 Aralık 2010 Pazartesi

♥ Burberry Atkı almak için 7 sebep ♥





My christmas wish =) Burberry snood  ;)
I ♥ Burberry ........ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Sebebe gerek yok!! :))

Bu soğuklarda ayağınızı hem sıcak hem şık tutun :)



 <=ItgirlNirvana'nın Ugg'ları, 2 sene önce almıştım.Yukardaki resimde ben =) geçen sene Sömestre de çekilmişti.
UGG'ları okadar eleştirdiler ki bazıları 'hayatta giymem one ya öyle koca ayak, okadar para mı verdinn ona inanmıyorumm, ıyy falan dediler.Sonunda kendilerini de Ugg'larıyla gezerken gördümm kesin ayağı sıcak tutuğu ve çok rahat olduğu için giymişlerdir yoksa giyerler mi onlar için çok çirkin o hıh, Okadar eleştirmelerine rağmen 2 sene doya doya giydimm ugglarımı, Artık herkesin Ugg'ı var yani sokakta adım başı ugg satıyolar nerdeyse çok sahtesi çıktı ve sinir oluyorum bu duruma okadar para verip alıyoruz sonra aynısının sahtesi deli ediyo bidaha giymek istemiyor insan, Bu sezon çok modası olmasada uggların Jimmy choo gene gündeme taşıdı =) Zaten Jimmy choo nun bu ugglarına benzer bazı ayakkabıcılarda benzerleri vardı :) ben gördüm şahsen, Tabi Ugg adı altında satılmıyordu ama benziyo yani Jimmy Choo'nun bu Uggları çok farklı gelmedi gözüme , nyse O söyleyenlerr ne yapmıyormuşuzzz bilmeden kimseyi eleştirmiyomuşuzz sonunda sizdee giyiyorsunuz işteee :)))) hahaha
xoxo ItGirlNirvana
Follow !! ♡♥♡ IT GIRL NIRVANA ♡♥♡ !!

Herkese Teşekkürler Son 5 gün sonuçlara

Hi! Sevgili Takipçilerim hediye çekilişimin sonuçlanmasına 5 gün kaldı =) Heyecan dorukta sizin kadar benimde, Katılan katılmayan  herkese Tüm takipçilerime teşekkür ederim :)
Yoksa siz hala katılmadınız mı ? M.a.c. ve Chanel'iniz olmasını istemez misiniz? 0_0 Hemen Tıklayın çekilişe sizde katılın.
(Son 5 gün)



Follow !! ♡♥♡ IT GIRL NIRVANA ♡♥♡ !!