30 Nisan 2011 Cumartesi

Forum bornova kaçamağı :)

Bugun izmir'e forum bornovaya gittim gezdim, alışveriş yaptım ama aldıklarım bir sonraki post da olucak :) size söylediğim gibi artık kendi resimlerimi de koymaya başladım bu ilk gün, üzerimdeki tişörtden de anlıycağınız üzere new york hastasıyım ve nerde new yorklu bir tişört görsem alıyorum, buda onlardan biri :) kırmızı pantolonumu giydim ve turuncu hırkamla kombinledim hırkamı oradan aldım hemen giydim çünkü biraz esiyordu :)...
Bakın forum bornovada kimi gördümmmm =) blogunu hayranlıkla takip ettiğim çizimlerine bayıldığım göksu illustrasyonu ile :) hemen resim çekindim :)



ve benim hayalimdeki araba hayalime ulaştım sayılır :) ama birgün benim olucak inanıyorum :))

yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
xoxo
it girl nirvana

Anneler günü hediye seçenekleri ve indirimler



Anneler melektir onlara ne alsak da sevindirsek diye düşünmeye başladınız mı ? Ben başladım ve karar vermiştim ki annem : bana anneler gününde uçak bileti alabilirsiniz dedi :) bütün planlarım bozuldu ama alırsam tabiki 2 kişilik alırım bende giderim anneanneme, herkes sevinir evet evet belkide bunu yapmalıyım, annem en çok buna sevinir :) ama genede hediyem güzel olucak o olmazsa :) Hımm ben bi uçak biletlerine bakıyım belkide supriz yaparım şşşttt sakın söylemeyin bu bir sır aramızda kalsın ;)
xoxo
it girl Nirvana

28 Nisan 2011 Perşembe

Yaz gelsin diyenler buraya


Herkese merhaba, biliyorum sizde benim gibi yazın gelmesini çok istiyorsunuz artık yağmurlu havalar bitsin ve sıcaklar başlasın diyoruz , az kaldı çok az , yazın gelmesini bu sene daha çok istiyorum, çünkü arkadaşlarımla okadar güzel hayallerimiz var ki :) bu sene eminim herşey daha güzel olucak...
Bu arada anneler günüüüü geliyorrrr Hayatta en sevdiğiniz kişi annenize ne alıcağınızı düşünmeye başladıysanız ben çok güzel birşey buldum onu yaptırmayı düşünüyorum :) Umarım beğenir, hediyemi verdikten sonra sizinle paylaşabilirim ne olduğunu , Eğer siz bulamadıysanız ne alacağınızı bir sonraki post anneler günü hediyeleriyle dolu olucak aslında annemize en büyük hediye bizleriz ama hediyede alsak hiç fena olmaz ;) :)
+
Bende bloguma kendi resimlerimi koymaya karar verdim bakalım nasıl olucak, hafta sonu sizin için sezonun trendlerinin olduğu bir post hazırlamayı düşünüyorum kendi resmlerimle :)
+
Bloglar açılması şerefine hediye çekilişi yapabilirim :)
takipte kalın .
Facebook da beğenebilirsiniz.
Follow itGirl_Nirvana_ on Twitter
Follow !! ♡♥♡ IT GIRL NIRVANA ♡♥♡ !!

23 Nisan 2011 Cumartesi

22 Nisan 2011 Cuma

Easterrrr !!! Designers eggs ♥

Tasarımcılardan paskalya yumurtası tasarımları nasıl olmuş ama ? ben çok beğendimmm :) ♥

Happy Easter!
xoxo
it GirlNirvana

19 Nisan 2011 Salı

Coachella Festivali ve Festival stilleri

Coachella Müzik ve Sanat Festivali dünyanın sayılı festivalleri arasında gösteriliyor. Açık havada sanatçıların eserleri sergilenirken bir çok sahnede aynı anda Interpol, Duran Duran, Kings of Leon gibi en sevilen gruplar sahne alıyor. Festival bu sene 15-17 Nisan tarihleri arasında yapıldı. Onbinlerce müzikseverin arasında ünlü simalar da boy gösterdi. Gelişen teknoloji de bu seneki organizasyona bir anlamda damga vurdu. Şöyle ki, festivalin tamamı video paylaşım platformu YouTube'dan canlı olarak yayınlandı. Böylece festivale katılamayanlar bulunduğu yerden istediği konseri anında canlı olarak izleme fırsatı buldu.

Vanessa Hudgens

Rihanna
Alessandra Ambrosio

Isabel Lucas: Coachella Weekend with Angus Stone!

Dita Von Teese

Lacoste L!VE Pool Party at Coachella

Diane Kruger & Joshua Jackson
Kirsten Dunst & Alexander Skarsgard
Aziz Ansari
Jack Osbourne
Ke$ha
Kellan Lutz

Kelly Osbourne

Lea Michele

Malin Akerman


Katy Perry




Chris Zylka

Shannon Woodward

Yazın gelmesini en güzel hatırlatan şeyler festivaller konserler olmuştur.
Üniversitelerin Festivalleri de yaklaşırken eğer katılırsanız ne giysem derdine çözüm olmuştur umarım, festivallerde ünlüler böyle giyiniyor.
Katılacağınız festivallerde bol bol eğlenmeniz dileğiyle...


xoxo
It Girl Nirvana