27 Mayıs 2011 Cuma

Espadril rahatlığı gibisi yok

Herkese Merhaba! Biliyorum biraz blogumu ihmal ettim ama hemen geri döndüm burdayım ve size beni affetmeniz için bir hediye çekilişi yapacağım ve hediye vereceğim şey herkesin bayıldığı çok beğendiği birşey!!  biraz düşünün :) süpriz olsun bir sonraki post da göreceksiniz şimdiiiiikk bu posta dönelim..
Espadriller hepinizin bildiği gibi çok eskiden beri çok tercih edilen hem günlük hemde bi elbisenin altına bile giyinse çok şık duracak bi ayakkabı ve espadriller hem bayan hemde baylar tarafından kullanılabiliyor unisex yani, rengarenk cıvılcıvıl bu sezonda moda...

Gelelim bunları nerede bulabilirsinize: Boyner, YKM, Beta, Tommy hilfiger, H&M, Havaianas ve birçok mağzada yerlerini almıştır.

Herkese iyi haftasonları
xoxo
It Girl Nirvana

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Burberry 2011 güneş gözlükleri, New Burberry Brights Spring/Summer 2011 Foldable Sunglasses collection


Burberry 2011 güneş gözlükleri rengarenk ve hemde katlanabiliyor , böyle katlanan güneş gözlükler çantanızda yer de kaplamaz, böyle katlanabilen yakın gözlükleri vardı hatta gözlüğün çerçevesinde ışık bile vardı kitap okumak için komik duruyordu ama bu burberry gözlükler gerçekten çok güzel, ray ban gibi dursada kendini hemen belli ediyor gerek rengiyle gerekse şekliyle ;) bu yaz trend gözlükler arasında.
Fiyatı: 675 tl :)

xoxo
it girl nirvana

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Kalın siyah çerçeveli gözlük modası , Nerds glasses :)

4 gözlülerin intikamı :)
Revenge Of The Nerds!
Okul yıllarında kaç kişiye 4 göz dediniz? yada bu lafı işittiniz ?

güzelliğinizi bozmamak için gözlük takmayıp lens takanlardan veya sırf gözlük takmamak için gözlerinizi kısıp kırpıştırıp etrafa bakanlardansanız artık bu sorun bitti gözlük modası hemde kalın çerçeveli gözlük modası başladı, şahsen bende gözlük kullanıyordum ama lense geçtim ki gözlük moda oldu bana dört göz diyenler inek diyenler hepsi bir bir gözlük modasına uysalar benim de onlara söyliyecek bi çift lafım olurdu ama gerek yok :) Ben genius nirvana olmayı da seviyorum it girl nirvana olmayı da :)
Bu moda benimde hoşuma gitti ve geçen gün bir gözlükçüye girip bu gözlükleri sordum çok moda olduklarını da söyledim, gözlükçünün tepkisi aynen şuydu: Ya sizi anlamıyorum o gözlükleri benim dedem takardı dedi :))) Bende ee eskiler moda oluyor artık dedim :) ama baya güldüm.
Haklıydı aslında... :)



Süperman gözlüğü olarak da bilinen kalın çerçeveli siyah gözlükler artık gözü bozuk olmasın herkesin gözünde trend haline geldi.
Bizim ünlülerde takmaya başladılar ...      Beren saat
Tuba Büyüküstün
xoxo
it girl Nirvana

8 Mayıs 2011 Pazar

Anneler günü ve kombinim

Herkese Merhaba öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutluyorum ve bu yukarıdaki resim de benim annemle olan bi resmim eskilerden nostalji de olsunn dedim biraz, bale gösterimden sonra annele çekilmiş bir resmim onu çok seviyorumm iyki annem iyki var...


Gelelim bugünki kombinime


New york hastası olduğumu önceden söylemiştim işte buda o anlardan onlardan biri :))

Buda arkadan görünüm saçlarım baya uzadı kesitirmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim :)
tekrardan tüm annelerin anneler gününü kutlarım
xoxo
it girl Nirvana

not: Resimleri izinsiz kopyalamak yasaktır.

6 Mayıs 2011 Cuma

Fötr şapkalar ... Fedora hats....

Fötr Şapkanın Tarihi: Fötr sözcüğü Victorien Sardou’nun bir 1882 yılı oyununun başlığından gelir. Prenses Fédora, oyunun baş kahramanı, oyunda fötr’e çok benzer bir şapka takmıştır.Yirminci yüzyılın başlarında fötr, şıklığı, takanın başını rüzgardan ve hava şartlarından koruması ve kullanılmadığı zaman katlanabilmesi gerçeğiyle şehirlerde popüler hale gelmişti. Şapka, genelde yasak bölge gansterleri ve onları adalete teslim etmeye çalışan dedektiflerle özdeşleştirilmişti.
Fötr’ün popülerleşmesi çok sayıda farklı stilin ortaya çıkmasını sağladı. Fötr şapkalar neredeyse akla gelebilen tüm renklerde bulunabilmekte, ancak siyah, gri ve taba/kahve en popüler olanlardır.
Amerika’da fötr şapkalar takım elbisenin ve resmi giyimin vazgeçilmezi kabul edimişti Çoğu erkek şapkası olmadan dışarı çıkmıyordu.
1940 Hollywood filmlerinde, karakterler genellikle fötr şapka takıyorlardı; özellikle gangster, özel dedektif veya diğer “sert adam”ları canlandırırlarken. Kostümün bir başka parçası da trençkotlardı. Buna unutulmaz bir örnek olarak Humphrey Bogart’ın Casablanca veya Malta Şahini filmlerindeki karakteri verilebilir. Fötr şapka, Indiana Jones karakteriyle de oldukça tanınır hale geldi. Şapka, kara film karakterleriyle de ayrılmaz bir bütün olmuştu.
Tarihi böyle... Şimdilerde ise sık sık gördüğümüz çok trend aksesuarlardan biri, yaz geliyor hasır olanları çok moda ve mağzalarda yerlerini aldı bende bir tane almayı düşünüyorum ..
fedora hats


Şapkasız çıkmayalım ;) şapkalaarla ilgili diğer yazıma ulaşmak için tıklayın.

xoxo
it girl Nirvana

5 Mayıs 2011 Perşembe

HM swimwear 2011
























H&M swimwear koleksiyonu tek kelimeyle harika ve çok ucuz (9,90 tl den başlıyor) ben en çok en üstte sağda olanı beğendim, ayrıca tulumlarda çok hoş. sizde hala mayo ve bikininizi almadıysanız H&M bi uğrayın derim ;)
xoxo
it girl Nirvana

Yeni headerm

Artık Header yapma konusunda baya ustalaştım galiba yani ben kendimi öyle görüyorum,aklımda okadar çok fikir var ki hepsini yapasım geliyor,en son buna karar kıldım ,ben çok beğendim, bakalım sizler neler düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum sevgili takipçilerim :)  Ayrıca facebook'da beğenip,  facebook da da takipte kalabilrsiniz.
xoxo
it girl Nirvana