31 Ekim 2012 Çarşamba

Fred Butler Swatch için Tasarladı!

İsviçre’nin ünlü saat ve takı markası Swatch, Swatch&Fashion Koleksiyonu kapsamında Londra kökenli ünlü aksesuar tasarımcısı Fred Butler ile iş birliği yapıyor. Fred Butler neon renk ve geometrik şekillerin yön verdiği dünyasını Swatch&Fashion Koleksiyonu’na taşıyor. Fred Butler’in tasarladığı bu saat, Swatch’un kusursuz güzellikteki saat tasarımlarını yakalamak adına 80’li yıllardan beri dünyanın dört bir yanından farklı çağdaş sanatçılar ile işbirliği çabasının en güzel kanıtını oluşturuyor. Tüm dünyada yalnızca 777 adet üretilen bu özel tasarım saat özel kutusu ile birlikte sunuluyor. Canlı renklerin oluşturduğu harmoni ile Swatch’un bu yeni modeli yine tüm dikkatleri bileklerinizde toplayacak.











Swatchin yaptığı işbirliklerini çok beğeniyordum fakat bu harika ötesi olmuş gerçekten çok beğendim renkleri ve geometrik sekilleri çok hoş durmuş farklı bir saat tasarımı swatchtan saat alıcaksanız ilk sırada bu olmalı :)

30 Ekim 2012 Salı

GANT Artık Eren Holding Güvencesi İle Türkiye'de!



Amerikan spor giyim mirasını, Avrupa’nın modern, üst düzey kalite, günlük yaşam tarzıyla sentezleyen GANT artık Eren Holding güvencesi altında Türk moda severler ile buluşuyor.
1914 yılında Ukrayna’dan New York City’e yerleşen Bernard Gant’ in ilk gömlek üretimini 1949 yılında yapmasıyla temelleri atılan markaAmerika Birleşik Devletleri’nde ilk erkek tasarım markası oldu.
1980 yılında, üç İsveç girişimci Lennart Björk, Klas Kall ve Staffan Wittmark, GANT’ in Amerika harici lisansını aldı, böylece markadaki Avrupai dokunuşlar hissedilirken GANT, uluslararası başarı hikayesine dönüştü.
Louis Vuitton grubunun desteğiyle, 1999 yılında İsveçli firma tarafından alınan marka, günümüzde 70’in üzerinde ülkede, 1350 satış noktası ile moda dünyasının önemli isimleri arasında yer almaktadır.







Lacoste, Burberry, Swatch, G-Star Raw, Calvin Klein Saat ve Aksesuarları, Le Coq Sportif, Polo Ralph Lauren Ayakkabıları, Occasion ve SuperStep markalarının Türkiye temsilcisi olan Eren Holding, markaları arasına Gant’i ekleyerek sektördeki büyümesini sürdürmektedir.


Spor çizgiyi kalite ve şıklık ile birleştiren Gant; Palladium, Kanyon, Galleria, Konak Pier, Aqua Florya ve Panora mağazalarından sonra, Mersin Forum, Marmara Forum, Terracity, Capacity ve BuYaka AVM’de açılacak yepyeni mağazalarına Türk moda severleri bekliyor.

DIY Neon Zara Kolye






15 Ekim 2012 Pazartesi

Swatch BIG AUTOMATIC KOLEKSİYONU



İsviçre’nin ünlü saat ve takı tasarımcısı Swatch, mekanik saat hareketlerinin büyülü ve heyecanlı temposunu yeni koleksiyonu Big Automatic ile bileklerinize taşıyor.

Kadranının arka tarafından saatin tüm mekanizmasını inceleyebileceğiniz bir model olarak çıkan Irony Big Automatic modeli, hem deri hem de paslanmaz çelik kayış seçenekleri ile kullanım alışkanlıklarınıza göre alternatifler sunuyor.


Siyah, gri, mavi ve yeşil olmak üzere kadranı için 4 renk seçeneği sunan Irony Big Automatic modeli hem kayışı ile hem de renkli göstergeleri ile kontrast oluşturuyor.

14 Ekim 2012 Pazar

22nd Birthday

13 ekim demek doğum günüm demek , bu sene de her zamanki gibi cok eglenceli bir doğum günü gecirdim, her zamankinden biraz daha mutlu bir doğum günüm de olmuş olabilir, tum arkadaşlarım sevdiklerim yanımdaydı daha ne olsun...