20 Mayıs 2013 Pazartesi

Agua Bendita Artık Türkiyede


DÜNYACA ÜNLÜ KOLOMBİYALI MAYO MARKASI AGUA BENDITA MENDO’S DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNDE ARTIK TÜRKİYE’DE!
Dünyanın en önemli mayo ve plaj aksesuar markalarını çatısı altında toplayan Mendo’s, ünlü mayo markası Agua Bendita markasını da bünyesine kattı. Katolog çekimlerinde dünyaca ünlü model Irina Shayk’ın modellik yaptığı Agua Bendita, 2013 mayo koleksiyonuyla bu sene plajlara damgasını vuracak.
Maryan Mehlhorn, Gottex, Gideon Oberson, Maria Bonita, Calvin Klein ve Emporio Armani gibi moda dünyasına yön veren mayo markalarına ev sahipliği yapan Mendo’s markalarına bir yenisini daha ekledi. Lüks tüketim markalarını Türk tüketiciyle buluşturan Mendo’s,Kolombiya’nın ünlü mayo markası Agua Bendita’nın göz alıcı mayo tasarımlarını bu senemoda tutkunlarıyla buluşturuyor. 2013 plaj modasına damgasını vuracak Agua Bendita mayolar artık Mendo’s mağazalarında satışa sunuluyor.

Agua Bendita’nın Katolog Çekimlerinde Irina Shayk Yer Aldı!
Birbirinden çarpıcı bikini ve mayo modelleriyle Mendo’s bünyesine katılan Agua Bendita’nın katolog çekimleri için Rus model Irina Shayk ve Brezilyalı model Izabel Goulart objektif karşısına geçti. Ünlü model Irina Shayk Agua Bendita’nın 2013 plaj koleksiyonunda yer alan birbirinden renkli ve farklı tasarımdaki mayo ve bikinilerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Agua Bendita’nın 2013 katalogları için yapılan çekimlerde havuzun yanı sıra, kum ve sazlıklar da mekan olarak kullanıldı. Agua Bendita mayo ve bikinileri parlak, taşlı ve sıra dışı çizgileriyle 2013 yaz sezonunda kadınların daha şık ve çekici görünmelerini sağlayacak.
Agua Bendita 2013 Plaj Koleksiyonuyla Büyüleyecek!
Mendo’s mağazalarında yerini alan ünlü mayo markası Agua Bendita, 2013 koleksiyonuyla şıklığından vazgeçemeyen kadınları adeta büyülüyor. Koleksiyonda yer alan mayo ve bikiniler işleme detayları, denize özgü motifler, baskılarla tasarım harikaları olarak karşımıza çıkıyor. Mayo ve bikinilerde kullanılan en çarpıcı renkler ise gökkuşağı tonları ve neon renkler. Yabani çiçek baskıları, geometrik desenler, karmaşık motifler de öne çıkan parçalar arasında. Agua Bendita’nın capcanlı renkleri ve göz kamaştırıcı detaylarıyla hazırlanan 2013 plaj koleksiyonuyla kadınlar bu yaz plajların yıldızı olacak.
Siz de bu yıl plajlarda farkınızı hissetmek istiyorsanız en çarpıcı Agua Bendita modellerini Mendo’s mağazalarında bulabilirsiniz.
MENDO'S MAĞAZALARI İstanbul: Akmerkez AVM, Bağdat Cadde, İstinye Park, City's Nişantaşı, Mendos Mağazaları İzmir: Alsancak Cadde, Ankara: Kentpark AVM, Muğla: Bodrum Merkez, Türkbükü Cadde, Yalıkavak Marina
MENDO'S MIX MAĞAZALAR İstanbul: Ataköy AVM, Viaport AVM, Olivium AVM, İzmir: Çeşme Marina, Agora AVM