29 Eylül 2010 Çarşamba

Lady Gaga'dan haberler..

resim
Armani ve Gaga işbirliği
Lady Gaga ve Giorgio Armani, yüksek meblağların zikredildiği bir anlaşma ile çalışmaya başlıyorlar. Lady Gaga'nın Aralık ayında çıkacağı turnenin kostümleri Armani imzalı olacak.
Armani VIP İlişkiler Müdürü ve Armani'nin yeğeni Roberta Armani, "Bugüne kadar bütün ünlüler davetler ve Kırmızı Halı törenleri için halihazırda var olan koleksiyonlardan giyindiler. İlk kez özel bir çalışma yaptığımız ünlü isim, 2010 Grammy Ödülleri için Lady Gaga olmuştu" diyor.

Henüz konuyla ilgili detaylı bir bilgi verilmemiş olsa da, Lady Gaga'nın Armani'nin özel olarak tasarım yaptığı ilk isim olacağı açık.

Roberta Armani yaptığı açıklamada, bu kararı almalarında en büyük etkenin Lady Gaga'nın sadece giyinmediğini, adeta bir sanat eseri gibi kostümleri sergilediğini düşünmesi.


resim

Aktris Lady Gaga

Lady Gaga şöhretinin zirvesindeyken ilk film teklifini aldı. Vogue fotoğrafçısı Nick Knight, Lady Gaga'yı yeni kısa filmi The Fashion Body'de oynatıyor. Lily Cole, Gareth Pugh ve Rick Owens gibi 30 ismin yer aldığı film, insanların çeşitli vücut bölgelerini ve modaya özgü parçaların yer aldığı son koleksiyonları bir araya getiriyor. Sonucu merakla bekliyoruz.

Hiç yorum yok: