11 Temmuz 2011 Pazartesi

VANS “CLASSICS KOLEKSİYONU”



VANS “CLASSICS KOLEKSİYONU”
İLE SONBAHARIN
TRENDLERİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

Dünyanın kaykay ayakkabısı üreten ilk firması ünvanı ile
40 yıllık deneyimini Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na yansıtan Vans,
geniş ürün yelpazesi ile bu sezon yine karşımızda!

Vans’in Klasikler grubu, 70’li yıllardan beri kaykaycıların olmazsa olmaz Vans stilleri ile yalın kanvas profilinden oluşan yepyeni çizgilerinden doğuyor. Kanvas, Classics Koleksiyonu’nun temelini oluştursa da deri, süet ve yaratıcı malzeme seçeneklerinden yararlanan modeller grupta yerlerini alıyor.

Classics Koleksiyonu ile, dünyanın ilk kaykay ayakkabısı şirketi olan Vans’in 40 yıllık mirası yansıtılıyor. 2011 Sonbahar sezonu ile görücüye çıkmaya hazırlanan bu özel ürünler, günümüz Vans klasiklerinin içerdiği çağdaş çizgileri gözler önüne seriyor. Bu sezon Vans, erkekler için Era Wingtip, Escuela, 106 Moc gibi yepyeni modelleri de koleksiyonuna katıyor.

Vans Classics Koleksiyonu’nu Sunar…

Dünyanın ilk kaykay ayakkabısını yeniden yorumlamak: Era Wingtip
Dünyanın ilk kaykay ayakkabısı Era, geleneksel çift tonlu renklendirme ile siyah ve beyaz deriyi buluşturuyor. Era Wingtip, ayrıca siyah süet alternatifi ile de sunuluyor.

Kararsız kalanların tercihi: Escuela
Old Skool ve Sk8-Hi arasında gidip geliyor musunuz? Escuela, her iki klasik ayakkabıdaki en tarz ayrıntıları bünyesinde barındırıyor. Yeni Escuela, deri, süet ve kanvas alternatifleri ve bileksiz, alçak profili ile dikkat çekiyor.

Vans mirasını makosen görünümle birleştirmek: 106 Moc
106 Moc, Vans mirasındaki modelleri, ayakları yere basan mokasen görünümüyle birleştiriyor ve zengin süet alternatifleri ile sunuyor.

Vans, kızlar için tasarladı: Spectator Lo Pro
Kızlar için yepyeni bir tarz olan Spectator Lo Pro, zamana meydan okuyan bir tasarımla geleneksel dans ayakkabıları ile klasik Vans tarzını bir araya getiriyor.

1 yorum:

What's Next dedi ki...

sonuncu modeli çok beğendiim, bu sonbahar benim olsunlaar :D