18 Ağustos 2011 Perşembe

People StyleWatch Ekim’de Türkiye’de

InStyle, InStyle Home, Fortune, Boxer, Trendus, Martha Stewart Weddings gibi pek çok başarılı markanın yayıncısı Mutlu Dergi Grubu A.Ş., Amerikan piyasasının parlayan yıldızı
People StyleWatch’ı Türk dergi okurları ile buluşturuyor.
Amerikan dergi pazarına gerçek bir başarı hikayesi olarak damgasını vuran son dönemin parlayan alışveriş dergisi People StyleWatch şimdi de Türk dergi sektörüne yeni bir soluk getirmek için hazırlanıyor. InStyle, InStyle Home, Fortune, Boxer, Trendus ve Martha Stewart Weddings gibi markaların yayıncısı Mutlu Dergi Grubu (MDG) Türk dergi pazarında bir ilke daha imza atıyor. MDG, Amerika’nın en büyük yayın kuruluşlarından Time Inc. ile People StyleWatch Türkiye için lisans anlaşmasını imzaladı. Stil tutkunu Türk okurlarıyla Ekim sayısı ile buluşacak olan People StyleWatch ünlüler ve stil konusunda ilgili genç kadınların vazgeçilmez ve gerçek alışveriş rehberi olmak üzere Türkiye’ye geliyor.
“Muhteşem stil herkes için bir gereklilik”
Dünyanın ünlüleri konu alan en başarılı ve prestijli haftalık aktüalite dergisi PEOPLE’ın bir uzantısı olarak 2002 yılında yayın hayatına geçen People StyleWatch, renkli ve hareketli sayfaları ile moda ve güzelliği erişilebilir, ekonomik ve eğlenceli bir boyuta taşımak konusunda iddialı. People StyleWatch ABD’de her ay 5.4 milyon okuru ile en son trendleri, en yeni görünümleri ve ünlülerin en güncel stillerini paylaşıyor. People StyleWatch muhteşem stilin herkes için bir gereklilik olduğunu savunuyor. Dergi geçtiğimiz dönemde Amerikan Advertising Age dergisi tarafından “2010 Yılının En İyi Dergisi” seçildi. People StyleWatch (Amerika) Genel Yayın Yönetmeni Susan Kauffman, “Ünlülerden ilham alınarak uygulanan stil ve güzellik tüm dünyada yankı buluyor. People StyleWatch markasının ilk lisanslı sayısını Türkiye’de yayınlayacağımız için çok heyecanlıyız. Daha nice yeni okuru moda ve güzellik odaklı alışveriş rehberimizle tanıştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
“Amerika’dan sonra dünyada ilk kez Türkiye’de”
Heycanla bekliyoruz...
xoxo
It Girl Nirvana

Hiç yorum yok: