6 Şubat 2012 Pazartesi

Sevgiliye alınacak en güzel hediyeler !



Burberry şallar sevgililer gününde alınacak en güzel hediyelerden birisi olabilir!..




_____
Bu kış sevgilinizle beraber kayak pistlerini fethetmek istiyorsanız Decathlon’da rengarenk ve sıcacık polarlardan,özel kayak montlarına, trendy snowboard ve kayaklardan, kayak gözlüklerine, snowboard ayakkabılarından bağlamalara aradığınız tüm kayak/snowboard ekipmanlarını çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
____

Sevdiğini mutlu etmek ve aşkını anlatmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi SILK&CASHMERE mağazaları aşkın sembolü kalplerle dolup taşıyor. Vitrinlerinde yer alan büyük kalpler büyük aşkları simgelerken, mağaza içlerinde yer alan küçük kalplerin altında aşkını en güzel şekilde anlatmak isteyenler için birbirinden farklı surprizler gizleniyor.
____

Sephora’yla
‘‘tam kalbini hedefle!’’“Sevgililer Günü”nde sevgilisinin tam kalbini hedeflemek isteyenler Sephora mağazalarına koşuyor!

Sephora “Sevgililer Günü”nde sunduğu yüzlerce hediye seçeneğiyle, tüm sevgililerin tam kalbini hedef alıyor. Makyajdan cilt bakımına, saçlardan banyo ürünlerine, kişisel erkek bakım ürünlerinden parfümlere, aksesuvarlardan seyehat kitlerine kadar geniş ürün yelpazesinde alışveriş imkanı sağlayan Sephora; sevgililer gününde de yine herkesin favori hediye noktası oluyor. Sephora, özel hediye paketleme servisiyle birbirinden güzel hediye alternatiflerini en şık şekilde sunma imkanı yaratıyor. Bu özel gecede eşsiz bir banyo keyfi ile kendini şımartmak isteyenleri de Sephora mağazalarında muhteşem aromalarda duş jelleri ve kalp şeklinde banyo tuzları bekliyor.       

    


HARVEY NICHOLS VE BRANDROOM’DAN

“ÇİFTE” SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ

Harvey Nichols ve Brandroom unutulmayacak bir Sevgililer Günü fırsatı sunuyor. 6-14 Şubat tarihleri arasında Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarından en yüksek alışverişi yapan ilk 10 çift Pera Palace Hotel’de 1 gece konaklama şansı bulurken, ikinci en yüksek alışverişi yapan 10 kişi ise Pera Palace Spa paketi kazanıyor. Konaklama ve Spa paketi 15 Şubat-31 Mart tarihleri arasında kulanılabiliyor.





                                                              
En güzel Sevgililer Günü hediyesi
Samsung Galaxy Note...
Tablet ve akıllı telefon özelliklerini bir araya getirerek üstün bir mobil deneyim yaşatan Samsung Galaxy Note, Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye alternatifi sunuyor.

01 Şubat 2012-
İstanbul, Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics tarafından pazara sunulan, benzersiz özellikleriyle mobil cihazlar pazarında yepyeni bir kategori yaratan GALAXY Note, Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Samsung Galaxy Note’a ayda 84,90 TL’den başlayan, 24 ay taksitli ödeme seçenekleriyle Turkcell İletişim Merkezleri’nden ve anlaşmalı zincir mağazalardan sahip olunabilir.  

Sevgililer Günü alışverişinde
bir taşla iki kuş fırsatı

Matraş’ın Sevgililer Günü kampanyasıyla hem kalbinizin anahtarının onda olduğunu göstermiş olacak, hem de gördüğünde çığlık atacağı bir çantayı sevgilinize hediye etmiş olacaksınız. Çünkü Matraş, 1-14 Şubat tarihleri arasında yapılan çanta alışverişinde birbirinden ışıltılı, şık ve gösterişli anahtarlıklar hediye ediyor. Bunun yanında tüm Matraş mağazalarında, Sevgililer Günü’nde ayakkabılar 89 TL’den, deri ceket ve montlar ise 189 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

LEE COOPER İLE AŞKA DAVET!

Lee Cooper sizi mağazalarında sevgililer gününe özel ‘Denim Love’ konseptiyle karşılıyor. Sevgilinizin kalbini ısıtacak hediyeler, sezona damgasını vuracak jean pantolonlar ve diğer Lee Cooper ürünleri sizleri bekliyor.




VERO MODA AŞKIN GÜCÜNE KAYITSIZ KALMIYOR…

Vero Moda "LOVE WEEKEND" 9-10-11 Şubat Tarihleri Arasında Tüm Vero Moda Mağazalarında Başlıyor.

Şık kadınların tercihi olan Vero Moda, Sevgililer Günü için, büyüleyici koleksiyonu ve birbirinden farklı hediye alternatifleri ile cazip indirim fırsatları sunuyor.

Vero Moda’nın tüm mağazalarında 9-10-11 Şubat tarihleri arasında kadınların çekiciliğini ve aşkın ruhunu yansıtan parçalardan oluşan yeni koleksiyonu 9,95TL’den başlayan fiyatlar ile "Love Weekend" süresince moda severleri bekliyor.

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala Vero Moda’nın "Love Weekend" kampanyası ile hem kendinizi hem sevdiklerinizi şımartın…



PENTİ’DE AŞK VAR!


Penti’nin Sevgililer Günü’ne özel ürünleriyle
sevginizi gösterin...
Penti, yılın en romantik günü 14 Şubat'ta, kendini mutlu etmek isteyenlere ve sevgililer günü için ne alsam diye düşünenlere, ürün alternatifleriyle kapılarını açıyor.
 Penti; “Love” adını verdiği çorapla bacakları hediye paketine dönüştürüyor. Şık, zarif, kırmızı kurdelasıyla “Love” çorabı bir anlamda hediye kendimdir dedirtiyor. “Sweety” çorap ise aşkın simgesi olan kalplerle süsleniyor, böylece aşk, önce bacaklara ardından sokaklara taşınıyor.
Sevgililer günü alternatifleri arasında ; sevginizin simgesi öpüşen kuzular, yine aşkın simgesi olan kalplerle süslü soket çoraplar, fashion iç çamaşırları, pijamalar, pembe külotlar yer alıyor.
Penti, bu yılki reklam sloganı “Sen bi’tanesin”le de adeta, ürün, marka ve günün anlamını da birleştiriyor. Kısaca bu yıl Penti mağazaları tam anlamıyla “aşk”a geliyor.

Sevgililer Günü için Giftibox’ın kutu kutu hediyelerinden dilediğinizi seçin, tek tıkla sipariş edin!


Sevgilinize hediye almak zevkli olduğu kadar zor da bir iştir. Artık ‘bu parfümü beğenir mi, seçtiğim kıyafet üzerine tam olur mu, bu renk ayakkabı mı arıyordu?’ diye düşünmenize gerek kalmadı, birbirinden özel sayısız hediye tek bir kutuya girdi! Sevdiginiz icin en farklı hediye, bir tıkla Giftibox özel kutularında kapınıza kadar geliyor. Giftibox’ın macera, lezzet ve kişisel bakım hediye kutularından birini seçip sevdiğinize farklı bir deneyim hediye edebilirsiniz! Yenilikçi hediye anlayışı Giftibox;  maceralı, lezzetli ve hem bedeni hem de ruhu yenileyen birbirinden özel deneyimleri sizin için bir araya topladı, size sadece www.giftibox.com’dan sevgilinizi en mutlu edecek hediye deneyim kutusunu seçmek kaldı! Bu kutuların her birinde sevdiğiniz kişinin yıl boyu kullanabileceği sayısız hediye seçeneği bulunuyor!


Sevgiyi anlatmanın 8.000 çeşit yolu IKEA’da
IKEA, 14 Şubat Sevgililer Günü için tasarladığı ürünlerle sevgiyi en iyi şekilde anlatmanın fırsatını sunuyor. Sevgililer Günü’ne özel, her zevke ve her bütçeye uygun olarak tasarlanmış 8.000’i aşkın hediye alternatifleri bu yıl yine IKEA mağazalarında yerlerini alıyor.  IKEA, bu özel gün için tasarlanan hediye alternatiflerinin yanı sıra sizlere, sevgiyi anlatmak için ilham kaynağı olabilecek farklı ürünler de sunuyor.


Quantum’un Sevgililer Günü fırsatı ile aşk dolu saatler !

Stil sahibi erkek ve kadınların tercihi Quantum, Sevgililer Günü’ne özel kampanyası ile “Ne alsam?” derdine son veriyor. Quantum, ADG246 modelini alana, IMC254 modelini yüzde 50 indirim fırsatı ile sunuyor.




Aşkınızı SANDA SPA’da kutlayın, sevgilinize “mum ışığında masaj” hediye edin

Sevgililer Günü için ona huzuru ve rahatlığı hissedeceği bir masaj hediye edebilir, masajın yanında sunulan frangipani ya da kestane çiçeği esanslı mum hediyesiyle spa atmosferini evde de yaşamasını sağlayabilirsiniz. Ya da “Couple Masaj” tercih ederek birlikte unutulmayacak bir deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.



SANDA SPA’nın kestane veya frangipani çiçeği esanslı doğal mumu ile, şık bir hediye çekiyle sunulan, Sanda Breaks alternatiflerinden 50 dakikalık bir masajın fiyatı 145 TL. Hediyenizi isterseniz www.sandaspa.com’dan da alabilirsiniz.


Aşk ve lezzet bu sofrada buluşuyor

Sevdiğiyle özel bir akşam yemeğinde buluşmak, ayrıcalıklı lezzetlerin tadılacağı bir sofrada aşkı kutlamak isteyenlere Gourmet Burger Kitchen (GBK) birçok alternatif sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde GBK’yi tercih ederek unutulmaz bir akşam yemeği planlayabilir ve gününüzü GBK’nin aşıklara ikramı olan kalp şeklinde çikolatalarla sonlandırabilirsiniz.


Uff Yoruldum!
Şimdilik bukadar
sevgili takipçilerim
ilerleyen zamanlarda devamı gelebilir
sevginizi bunlarla da gösterebilirsiniz hemde fazlasıyla :)
Ben forever alone takılıyorum
Sevgililer gününz kutlu olsun ...
Twitter      Facebook

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bence en guzel hediye Victoria's Secret pijama o da benim blogumda :))