13 Mart 2012 Salı

Yeni sezon lacoste ayakkabılar 2012 ilkbahar/ yaz

Bugüne kadar Lacoste’ un klasik polo tişörtlerinin fanatiği olanlar, bu yaz, markanın diğer ürünlerine de bayılacak. Yeni koleksiyonda bulunan ayakkabı ve çantalar, şıklığına düşkün herkesin kalbini kazanacak. Bugünlerde, yazlık alışverişlerin tamamlandığını ve gardıropların son hâllerine kavuştuğunu hayal ediyoruz.
Kendinize, bu yaz için; rengârenk tişörtler, heyecan verici etekler, pantolonlar aldınız.
Peki, ya ayakkabı konusunda ne yaptınız?
Seçkin tarza sahip kişilerin markası Lacoste, bu noktada en büyük yardımcınız olabilir. Lacoste, bu yılki ayakkabı koleksiyonunda, şehir ve metropol yaşantısından yola çıkıyor. Koleksiyonda, her zevke ve tarza hitap eden modeller bulunuyor, üstelik tüm modeller oldukça ekonomik.

Geçen sene Lacoste'un ayakkabılarından en beğendiğimi blogumda sizlerle paylaşmıştım ve sonra almaya gitmiştim, o postum en çok okunanlar listesine girdi, tabi ben o ayakkabıyı almaya gittiğimde kaç lacoste mağazası gezmeme ragmen bulamamıştım :( sanırım herkes o ayakkabıyı beğenmiş olacak ki hiç biryerde bulamamıştım, bu seferki postumda bol bol ayakkabı var çünkü hepsini beğendim.. Hangisini alsam diye düşünmeye şimdiden başladımm, hepsi birbirinden güzel olduğu için seçmek zor...
Sizler hangisini beğeneceksiniz bakalım? :)

Şunların renklerinin tatlılığına bakın!!! :) Şeker Şeker



Bu desenli modellerde bir okadar çekici

Bahar aylarının olmazsa olmazı babetler de lacoste'un yeni sezonunda yerini almış, ön tarafı gümüş, siyah babet favorilerim arasında..

Bu bağcıklı ayakkabı da favorilerim listesinde :)


Erkek modelleri de herzaman ki gibi çok tarz

Erkeklerde bu tarz ayakkabıların çok güzel durduğunu düşünüyorum
Sizler hangilerini beğendiniz?
:)
xoxo
It Girl Nirvana

2 yorum:

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

BEN KIRMIZI BABETLERİ BEĞENDİM, MARİN TRENDİNİ ÇOK SEVİYORUM SS SEZONLARINDA! BU ARADA BLOGDA HARİKA BİR YARIŞMA VAR BEKLERİM: http://trendpinari.blogspot.com/2012/02/hediye-mosmodadan-trendy-bir-jean.html

XOXO :*

Adsız dedi ki...

Ben hepsini çok beğendim, zaten dediğin gibi Lacoste'un tüm modelleri harika! Arasından kötü model çıkmıyor gibi :)
Ben Lacoste Mağazasına gitmek yerine Lacoste Online Mağazası Zidaya'yı tercih ediyorum. Aradığım Lacoste ayakkabılar da tişörtler de parfümler de birarada :) Mağaza mağaza dolaşmayı sevmeyen alışverişseverlere birebir :)