2 Ekim 2012 Salı

Dünyayı sarsan parfüm “Lady Gaga Fame” Sephora

Lady Gaga Fame’ parfümünün lansmanı için dünyayı sarsan ikon Lady Gaga, Paris Champs Elysses’deki Sephora mağazasında hayranlarıyla bir araya gelerek parfümünü tanıttı. Üstü açık Aston Martin arabayla etkileyici bir şekilde mağazanın önüne gelen star, hayranlarıyla birlikte ‘FAME’ den esinlenerek tasarlanan ikramlar ve şık dizayn eşliğinde fan’larıyla bir araya geldi. Lady Gaga fan’larından oluşan 10.000’in üzerinde Little Monsters, Lady Gaga’yı karşılamak için Sephora’nın Champs Elysses mağazasının önünde toplanarak uzun kuyruklar oluşturdu. 
Bu sıra dışı lansmana ev sahipliği yapmak için bütün mağaza Fame’den esinlenerek “Lady Gaga Fame” konseptiyle hazırlandı. Siyah halının üzerine siyah minderler koyularak piknik havası yaratılan lansmanda, Lady Gaga, arkadaşı DJ White Shadow tarafından sağlanan bir müzikal atmosferde hayranlarıyla poz verdi.
“Fame” Lady Gaga’nın “Black to Clear” yeniliğiyle sunulan ilk siyah parfüm olma özelliği taşıyor. Ekim ayından itibaren Türkiye’deki Sephora mağazalarında satışa sunulacak parfüm, şimdiden büyük bir ilgiyle hayranları tarafından bekleniyor.



Hiç yorum yok: