28 Mart 2011 Pazartesi

Dünyanın En Büyük Lacoste Mağazası: Metrocity Lacoste

Dünyanın En Büyük Lacoste Mağazası; Metrocity Lacoste Yeni Konsepti İle 27.03.2011 Tarihinde Kapılarını Açtı…

Tenis ve moda alanlarında ün kazanan meşhur Fransız tenisçi René Lacoste tarafından 1933 yılında kurulan Lacoste markası, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de popülaritesinin arkasına saklanmadan, ürünlerinin ayrıcalığı ile fark yaratmaya devam ediyor.

1933 yılında ünlü şampiyon tenisçi Rene Lacoste'un arkadaşından bir t-shirt’e ilk kez logo işlemesini istemesiyle serüvenine başlayan ve teniste gömlek yerine polo t-shirt giyilmesinin başlangıcı olarak tarihte yerini alan ünlü Fransız markası Lacoste; tüm dünyada 112 ülkede 3500'ü aşkın satış noktasıyla tüketicisiyle buluşuyor.

1991 yılından beri Türkiye'de Eren Holding tarafından temsil edilen Lacoste, 2005 yılından sonra Rusya ve CIS ülkelerinde de Lacoste markasının temsilciliğini Eren Holding’e vermiştir.


Gerek Türkiye'de gerek Rusya ve CIS ülkelerinde en prestijli lokasyonlarda 85’e yakın mağaza açan Eren Perakende Grubu, dünyanın en büyük Lacoste mağazası olan Metrocity mağazasını yeni konseptiyle sizlerin hizmetine açtı.


27.Mart.2011 tarihinde yeni konsepti ile yeniden kapılarını açan Lacoste Metrocity mağazası, modaya kattığı çağdaş dizayn anlayışının yanı sıra 450m alanı ile alışverişinizde keyif ve konforu sizlere sunuyor.




Hiç yorum yok: