13 Aralık 2010 Pazartesi

Ralph Lauren: Bir Şıklık Masalı 4D



Bir varmış bir yokmuş... Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde sihirli bir köşk varmış. Dev kristal avizelerin ışık saçtığı bu görkemli köşkte, çok uzun boylu, asil bir aile yaşar; sahip oldukları değerli eşyalar, rengarenk ipek kravatlar, lüks çantalar ve ince bir zevkin ürünü olan saatleri ile herkesin
gözünü kamaştırırlarmış.


Onları kıskanan o kadar çok insan varmış ki, sihirli bir kemerle köşklerine duvar örüp, kem gözleri buradan uzak tutarlarmış.


Bu aile, polo oynamayı o kadar severmiş ki zaman içinde isimleri adeta bu sporla anılır olmuş. Şıklıklarıyla en parlak yıldızları bile gölgede bırakan bu aile, giyim zevklerini herkesle paylaşmak için yedi cihanın en güzel mekanlarında Ralph Lauren İmparatorluğu'nu kurmuş ve isimlerini sonsuza dek mutlu yaşatmışlar.

Evet, Ralph Lauren'in muhteşem gösterisini izlerken, bambaşka alemlere yolculuk ediyor, bu şıklık masalı hiç bitmesin istiyorsunuz.

Sanal hayattaki 10. yılını kutlayan Ralph Lauren.com, bu yılın modası olan 3D projection mapping uygulamasına yeni bir boyut kazandırdı. Ve geçtiğimiz haftalarda Londra ile New York mağazalarında 4D projection mapping gösterisi gerçekleştirdi.

Bugüne kadar BMW, Honda, Samsung gibi birçok markanın kullandığı 3 boyutlu yansıtma yöntemi, ilk kez bu kadar etkileyici bir gösteriye sahne oldu.

Ülkemize henüz yeni gelen ünlü moda markası H&M'in de buna cevabı gecikmedi ve H&M, geçen hafta Amsterdam'daki yeni mağazasının açılışında yine bu teknolojiyi kullandı.
Moda ile teknoloji birbirine hiç bu kadar yakışmadı...

Hiç yorum yok: