21 Haziran 2011 Salı

FLORMAR GRAFFITI NAILS KULLANANLAR ÇATLIYOR

“FLORMAR GRAFFITI NAILS” KULLANANLAR ÇATLIYOR!

Flormar kozmetik sektöründeki tabuları yıkıyor ve yeni ürünleri ile kadınlara hayal gücünü kullanarak özgün güzelliklerini yaratmaları için fırsat tanıyor.

2011 yaz sezonunda yenilikte sınır tanımayan Flormar, yeni ürünü Graffiti Nails Oje Serisi ile tırnaklarda fantastik bir kreasyon oluşturuyor.



Renkli kozmetik trendlerinin öncüsü Flormar’ın yeni ürünü Graffiti Nails Oje ile hayal gücünüzün sınırlarını istediğiniz kadar zorlayabilirsiniz. Flormar Graffiti Nails Oje Serisi’nin çatlayan renkleri ile sanat eseri şıklığında tırnaklara sahip olabilirsiniz.

Flormar Graffiti Nails Oje’yi uygulamak ise bir o kadar basit. Graffiti renklerine konstrast oluşturabilecek, Flormar oje renklerden bir renk ojeyi temiz ve kuru tırnak üzerine kalın olarak sürdükten sonra 1-2 dakika kurumasını bekleyin. Üzerine Flormar Graffiti Nails Oje'yi tek seferde ve bir kat olarak uygulayın. Oje kurumaya başladığında çatlayarak tırnağınızda sanat eseri şıklığında bir görünüm oluşturacak.

Son olarak Flormar Graffiti Nails oje üzerine Flormar Matifying Top Coat, Graffiti şıklığınızın parlak ve kalıcı olması sağlayabilirsiniz.

Flormar’ın özel tasarımlı cıvıl cıvıl şişesi ile piyasaya sunulan; ekstra parlak, çabuk kuruyan ve 12 renk seçeneğinden oluşan Flormar Graffiti Nails Oje Serisi, kaliteli fırçasıyla kolay uygulama sağlıyor.

Fiyatı: 2.75 TL

1 yorum:

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

offf beceremem diyorum ama sanırım bu akıma daha çok karşı çıkamayacağım alıp yapacağım :D