27 Ağustos 2011 Cumartesi

Kolay french yapmak / French manicure

Bazıları çok güzel french yapabilme yeteneğine sahip, bazıları ise başkalarına yaptırmak zorunda kalıyor ben başkalarına yaptıranlardanım. Bilmiyorum belkide biraz uğraşsam kendimde yapabilirim ama genede kuaförlerin ki kadar düzgün ve güzel olamıyor, hiç denemedim değil bir keresinde denedim sonuç vahimdi :S Hele bide sağ elinize oje sürmek gerçekten zor oluyor sol elle, normalde sol elimle de yazı yazabiliyorum, oje tek renk sürülüyor birşekilde ama french hem dikkat etmesi gereken bir sürüş olması gerek sanki araba kullanıyorsunuz beyaz seridi taşırma şeridi takip et hepsi aynı hizada olsun derken olmuyor işte tam oldu dersiniz eliniz biyere takılır bozulur en sinir bozucu şey işte o!
Neyse oje sürme hikayeleri bitmez, kendiniz kolay kolay frenchinizi yapın diye bu postu hazırladım, çünkü french herşeye uyan en sade zarif duran oje, bayanların en sık tercih ettiği de denilebilir, bu aralar tırnaklarımız renk renk ojelerle meşgül olsalarda, french ojeden vazgeçemeyenlere önerim french sürerken beyaz şerit yerine istediğiniz bir renkte oje sürmeyi de denemeniz.
xoxo It Girl Nirvana

3 yorum:

alice dedi ki...

en sondakine bayıldımm =) ben de kolayı tercih edip kuaföre kaçanlardanım ama bunu deniicem mutlaka =)

senem dedi ki...

e sondakine bende bayıldımmm öldğm bittim bende yapıcamm haberin olsun :)
olağan üstü

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

bugüne kadar hiç yaptırmadım ama düğünde düşünüyorum çok zarif duruyor çünkü... bu postun da çok yararlı oldu bi denerim belki becerebiilirm :)