1 Haziran 2012 Cuma

Vero Moda, yaz çekimlerini Alexa Chung ile Miami sahillerinde gerçekleştirdi




Vero Moda’nın yaz çekimleri için Alexa Chung ve Vero Moda ekibi Miami’ye gitti.
Kumsalda geçen yaz günlerinin sakinliğini yakalamak adına Vero Moda’nın yaz çekimleri Miami’de gerçekleşti. Alexa Chung’un sakinliği ve güzelliği çekimlerdeki duyguyu su yüzüne çıkarttı.
Vero Moda’nın PR bölüm başkanı Katja Hundrup’un çekimler hakkındaki düşünceleri şöyle;
Bana göre bir çekimde başarıyı yakalamak için o anın içinde olmak ve o anı iyi hissetmek gerekir. Çekimler sırasında Alexa ve ekibin gevşeyerek anın ve etrafın tadını çıkardığı anda, Alexa’nın o inanılmaz ışığı gün yüzüne çıkıyor. İşte bu, bizim tam da çekimler sırasında yakalamak istediğimiz duyguyu yansıtıyor, inanıyorum ki çekimlerde bu sakin ve huzurlu duyguları çok iyi bir şekilde yansıttık. Yaptığımız bu çekim ile gerçekten gurur duyuyorum..”

BEYAZ DANTEL

Katja Hundrup bu resmin onun favorilerinden biri olduğunu belirtiyor. Kollarında plastik pembe bir flamingo ile sandalyede oturan Alexa Chung’un bu görüntüsünden sakinlik sızıyor... Bu sezonun önemli parçalarından biri olan beyaz elbise birçok önemli trendi kapsıyor; beyaz rengi, danteli ve üzerinize hafifçe oturan 60’lı yılların kesimlerini... Şüphesiz bu yaz birçok gardıropta favoriler değişecek...
YAZ PAYETLERİ
Kumsaldan dansla dolu gecelere geçerken, üzeri tamamen payetlerle kaplı bu elbise çok etkileyici bir tercih olabilir. Bu stili tamamlamak için eteğin üzerine giyilecek sade, kısa bir bluz veya kısa bir ceket anahtar parça olabilir.
60’LARIN İZLERİ
Bu elbise ise boyun kısmı, etek uçları ve rengi ile tamamen 60’ların izlerini taşıyor. 60’ların duygularını yansıtan bu elbise kullanım kolaylığı ile sakin yaz günleri için mükemmel bir seçim..

Hiç yorum yok: