30 Ekim 2012 Salı

GANT Artık Eren Holding Güvencesi İle Türkiye'de!



Amerikan spor giyim mirasını, Avrupa’nın modern, üst düzey kalite, günlük yaşam tarzıyla sentezleyen GANT artık Eren Holding güvencesi altında Türk moda severler ile buluşuyor.
1914 yılında Ukrayna’dan New York City’e yerleşen Bernard Gant’ in ilk gömlek üretimini 1949 yılında yapmasıyla temelleri atılan markaAmerika Birleşik Devletleri’nde ilk erkek tasarım markası oldu.
1980 yılında, üç İsveç girişimci Lennart Björk, Klas Kall ve Staffan Wittmark, GANT’ in Amerika harici lisansını aldı, böylece markadaki Avrupai dokunuşlar hissedilirken GANT, uluslararası başarı hikayesine dönüştü.
Louis Vuitton grubunun desteğiyle, 1999 yılında İsveçli firma tarafından alınan marka, günümüzde 70’in üzerinde ülkede, 1350 satış noktası ile moda dünyasının önemli isimleri arasında yer almaktadır.







Lacoste, Burberry, Swatch, G-Star Raw, Calvin Klein Saat ve Aksesuarları, Le Coq Sportif, Polo Ralph Lauren Ayakkabıları, Occasion ve SuperStep markalarının Türkiye temsilcisi olan Eren Holding, markaları arasına Gant’i ekleyerek sektördeki büyümesini sürdürmektedir.


Spor çizgiyi kalite ve şıklık ile birleştiren Gant; Palladium, Kanyon, Galleria, Konak Pier, Aqua Florya ve Panora mağazalarından sonra, Mersin Forum, Marmara Forum, Terracity, Capacity ve BuYaka AVM’de açılacak yepyeni mağazalarına Türk moda severleri bekliyor.

1 yorum:

Rainbow Gatherer dedi ki...

Gant zaten yıllardır Türkiye'de vardı , neredeyse 20 yıldır Akmerkez'de mağazası var.