8 Ocak 2011 Cumartesi

Gittim Gördüm Yedim | Sökeli balıkçı Erdoğan'ın yeri - Karina -







 Mükkenmel balıkların piştiği yer.





 Kalamarlar enfes :)


Bu leziz yerin kısa sürede bir tutku haline dönüşmesinin sırrı nedir biliyor musunuz? Tabii ki kurucusu ve sahibi Erdoğan Yazgan.

Uzun yıllar önce, daha çocukluk yaşlarında babasının mesleği olan balıkçılığa başlamış. O bir balık ve lezzet ustası. Hatta kendisi balıklarla konuştuğunu söylüyor.
Erdoğan Bey’in lezzet sırlarından en önemlileri; hergün mutlaka taze balık alınması ve her seferinde balığın pişirileceği kömürün yeni yakılması. Bunlar Erdoğan Bey’in en büyük prensipleri.
Evsahipleri, evsahipleri diyoruz; çünkü orada kendinizi evinizde hissedeceksiniz, sizleri kapıda karşılayıp yerinize kadar eşlik ederler aynı şekilde kapıya kadar uğurlarlar.

Erdoğan Bey balık ve içki seçiminde önerilerde bulunarak damak zevkinize uygun bir yemek yemenizi sağlar.

Tabii yemek esnasında Erdoğan Bey’in söylediği şarkıların lezzetini de unutmamak gerekir. :) Erdoooooo =) kendisine öyle seslenior erdoğan değil Erdo adım diyor =))

Aileniz ve dostlarınız ile özel günlerinizde yararlanabileceğiniz, yaz ve kış açık olan, taze ve leziz deniz tadlarını bulabileceğiniz bu yerde unutamayacağınız lezzetler ile tanışacaksınız.

Bu lezzetlerin yanında yazın güneşin batışını ve kışın soba üstünde pişen kestanelerin kokusunu unutmamak gerekir.

Ünlülerde sadece yemek yemek için gelip gidiyorlar =) hatta oraya helikopter indiren bile varmış ama genelde havallanına inip geliyorlar, Biz geçen sene gittiğimzde Türkiye İş Bankaları Genel müdürü vardı hata sohbet ettik ondan önceki gün Ata Demirelin geldiğini öğrendik :) ... Sizde eğer Dünyanın en lezetli balıklarını yemek en tatlı sohbetlere katılmak, En güzel anıları yaşamak için Doğayla iç içe olan Karina'da Erdoğanın yerine gidin derim bir giden birdaha gitmek istiyor .. :) Daha detaylar için internet adresi ve adresi için tıklayınız.

Hiç yorum yok: