Mükkenmel balıkların piştiği yer.
Kalamarlar enfes :)
Bu leziz yerin kısa sürede bir tutku haline dönüşmesinin sırrı nedir biliyor musunuz? Tabii ki kurucusu ve sahibi Erdoğan Yazgan.
Uzun yıllar önce, daha çocukluk yaşlarında babasının mesleği olan balıkçılığa başlamış. O bir balık ve lezzet ustası. Hatta kendisi balıklarla konuştuğunu söylüyor.
Erdoğan Bey’in lezzet sırlarından en önemlileri; hergün mutlaka taze balık alınması ve her seferinde balığın pişirileceği kömürün yeni yakılması. Bunlar Erdoğan Bey’in en büyük prensipleri.
Evsahipleri, evsahipleri diyoruz; çünkü orada kendinizi evinizde hissedeceksiniz, sizleri kapıda karşılayıp yerinize kadar eşlik ederler aynı şekilde kapıya kadar uğurlarlar.
Erdoğan Bey balık ve içki seçiminde önerilerde bulunarak damak zevkinize uygun bir yemek yemenizi sağlar.
Tabii yemek esnasında Erdoğan Bey’in söylediği şarkıların lezzetini de unutmamak gerekir. :) Erdoooooo =) kendisine öyle seslenior erdoğan değil Erdo adım diyor =))
Aileniz ve dostlarınız ile özel günlerinizde yararlanabileceğiniz, yaz ve kış açık olan, taze ve leziz deniz tadlarını bulabileceğiniz bu yerde unutamayacağınız lezzetler ile tanışacaksınız.
Bu lezzetlerin yanında yazın güneşin batışını ve kışın soba üstünde pişen kestanelerin kokusunu unutmamak gerekir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder