7 Ocak 2011 Cuma

Yumuşak Eller , Yumuşask Kalpler ! GENÇLERİN VE ÇOCUKLARIN İSTİSMARINA SON!


Kampanyanın vizyonu, çocukların para uğruna suç işlemeye zorlandığı ve kötü muameleye maruz kaldığı bir dünya yerine, hakettikleri saygı, sevgi ve özenle büyüdükleri bir dünya yaratmaktır.


Bu, dünyadaki tüm ülkelerdeki çocukları etkileyen ve ilgilendiren, 21. Yüzyılda insan haklarına karşı yapılan en büyük ayıbı sonladırma şansı veren, tüm dünya çapında yaygınlaşan bir kampanyadır.

64 ülkede faaliyet gösteren The Body Shop, bu konu hakkında farkındalık yaratabilmek için tüm merkezleriyle birlikte destek veriyor. The Body Shop' un kurucusu Dame Anita Roddick, bu "modern günün köle ticareti" konusunda halkın dikkatinin çekilmesi gerektiğine inanıyordu. The Body Shop 2007 yılından itibaren bu konu ile ilgili çalışmalar yürütmektedir. 2008 Kasım ayında, Brezilya' da düzenlenen Çocukların Cinsel İstismarına Karşı 3. Dünya Kongresine katılmıştır. The Body Shop, "Çocuk Ticaretine Son" kampanyası için, konu hakkında dünyada ileri gelen uzman kişileri, uluslararası devlet, kuruluş ve gönüllüleri bir araya getirmiştir.

Kampanya ürünü Yumuşak Eller, Yumuşak Kalpler el kreminden elde edilen gelirin tamamı, Geleceğimizin Çocukları Vakfı' na bağışlanacaktır.

GELECEKLERİ BİZİM ELİMİZDE!

Yumuşak Eller, Yumuşak Kalpler el kremi, başka benzeri olmayan, The Body Shop' un Yerel Ticaret Programı dahilinde, İtalya' da üretilen zeytin yağı içerir. Böylece elleriniz mükemmel formuna gelirken, bu ticari program sayesinde zeytin yetiştiren çiftçiler ve ailelerine düzenli bir gelir imkanı sağlanmış olur.

Yumuşak Eller, Yumuşak Kalpler El Kremi hoş kokusu ile ellerinize ipeksi bir yumuşaklık veren, yağsız formülü ile cildi derinlemesine nemlendiren koruyucu bir el kremidir. Cildi yumuşatıcı ve yatıştırıcı özelliğe sahip melek otu özü içerir. Hoş ve ferah turunçgil kokusunun temel notalarını sıcak amber, ana notasını ise çiçek kokuları oluşturur.
'Çocuk istismarına son kampanyası' dahilinde Geleceğimizin Çocukları Vakfına bağışlanacak .Sizleri de bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum . Bende hemen gidip alıcam çünkü çocuklar konusunda çok hasasım hem çocuk gelişimi okuduğum içinde olabilir çocukların istismarına son diyorum bu okulda ders konumuzdu hatta bütün istismar türlerini gördük,çok etkilendim bu konudan,Çocukları hep mutlu görmek istiyorum.. Çocukları mutlu görmek beni sevindiriyor...
Kremin Fiyatı:
14,90 TL

Hiç yorum yok: