6 Ocak 2011 Perşembe

Tom Ford'un dönüşü


Tom Ford yapacağını yaptı ve kadın giyimine dönüş niteliğinde hazırladığı koleksiyonunun görsellerinin sanal dünyada yayılmasını önlemek için bekledi. Altı yıl aradan sonra kendi markası altında düzenlediği bu defileyi sadece çok az sayıda konuk izledi. Sonra öyle bir video ile koleksiyonu dünyaya sundu ki, kendisini bekleyenlerin ağzı yine açık kaldı.
Podyumlardan şarkıcılığa geçen Karen Elson'ın Pretty Babies adlı şarkısı eşliğinde hazırlanan videoda Tom Ford, koleksiyonunu eski usül sunumla gösteriyor. Şov sırasında podyumda Daria Werbowy, Anja Rubik, Abbey Lee Kershaw, Natalia Vodianova, Freja Beha Erichsen, Chanel Iman gibi kıdemli modellerin yanı sıra Ford'un ilham perisi Julianne Moore, Daphne Guinness, Julia Restoin-Roitfeld, Lauren Hutton, Beyonce, Lou Doillon ve daha birçok ünlü ikon isim daha var.

Ford'un, Yves Saint Laurent'ın son dönemlerinde yaptığı tasarımlara benzeyen parçaları podyuma çıkardığı şovu izleyenler arasında Terry Richardson'dan Anna Wintour'a moda dünyasının önemli isimler de var.



Bu özel sunumu tasarımcının kendi web sitesinden izleyebilirsiniz.
Ford'un yeni koleksiyonu hakkındaki çarpıcı yorumları, Tek Başına Bir Adam (A Single Man) filminden bilinmeyen anekdotlar, Gucci ve YSL modaevlerinde geçirdiği süreçler, korkuları, sevinçleri ve beklentileri ise Sarah Mower'ın kaleminden, Steven Meisel'ın fotoğraflarıyla Vogue Türkiye'nin Ock sayısında.

xoxo
It Girl Nirvana
Follow !! ♡♥♡ IT GIRL NIRVANA ♡♥♡ !!

Hiç yorum yok: