4 Haziran 2011 Cumartesi

Günün özeti Turkuaz

Herkese merhaba iyi haftasonları :) Havalar iyice sıcaklaştı sonunda güneşi gördük ve denize girenleri de :) Bugün arkadaşım, kankym, İrem ile birlikte çok güzel bir cumartesi geçirdim herzaman ki gibi bol kahkahalıydı. :)) ilk önce Starbucksımıza gittik herzamanki siparişimizi verdik ve oda nee ? içeceğin üzerine isim yazmak için ismimi sormamalarına rağmen içeceğimin üzerinde ismim yazıyordu 0_0 hemde en doğru yazılmış şekliyle (genelde yanlış yazıyolardı)  :)) ireme soruyorum acaba söyledim de ben mi hatırlamıyorum diye ama yok söylemedin dedi ee artık tanıyorlardır okadar gidip geliyorsun dedi. Haklı aslında :) ama hala şaşkınlığım geçmemişti acaba benzincilerdeki gibi taşıt tanıma sistemi yerine müşteri tanıma sistemi mi yapmışlardı hahaha :)) şaka tabiki :))))

Güldük Eğlendik sohbet ettik herzamanki gibi gene neye gülüyorsam bilmiyorum  :) Gülmeyi çok seviyorum ve herkesin gülmesini isteyen biri olarak gülen bir insan görünce seviniyorum.





Ben çikolatalı browni cheescake hastası olarak onu yedim arkadaşım ise limonlusunu tercih etti . 








 Saçlarım çok uzadı ama kestirmeye kıyamıyorum çünkü herkes çok beğeniyor sakın kestirme diyor kararsızım :/ Ve işte kombinim.


Turkuaz sevenler derneği :)))





Tabi makyajımızı da tazeledik :)

I ♥ LA ;)
 Bu kadar resim yeter sanırım blog yazmaya başladığımdan beri ilk defa bu kadar çok kendi resmimi koyuyorum :) bugun güzel bir gündü :)

Buda Facebookum : Tıkla . Takipte kalın..

şimdilik bu kadar byeeee :) see you
xoxo
it girl nirvana

5 yorum:

Gizzy dedi ki...

eveet saçlarını sakın kestirme ben bi kestirdim şimdi uzasınlar diye nası bekliyorum:) turkuaz pantalonuna da ayrıca bayıldım:)

Nirvana. dedi ki...

yok yok kestirmem artık vazgeçtim :) rapunzele doğru gidiyorum hehe,, çook teşekkür ederim yorumuna xx :)

Adsız dedi ki...

kesmek senin için zor bir karar ama bence denemelisin derim sana, kökü sende nasılsa uzayacaktır tekrar ,

Adsız dedi ki...

ne oldu kestirdin mi saçlarını

Nirvana. dedi ki...

evet bnde öyle düşündüğüm için kestirdim :)