6 Haziran 2012 Çarşamba

CK 2012 BABALAR GÜNÜ KOLEKSİYONU

Babalar gününe sayılı günler kalmışken ne hediye alıcağınıza henuz karar vermediyseniz Calvin Klein saatler gerçekten unutulmaz bir hediye olabilir, kendi babamdan biliyorum ;)



Her sezon şıklık ve kaliteyi yeniden yorumlayarak koleksiyonlarında birleştiren Calvin Klein Babalar Günü’nde en özel varlıklarımızdan babalarımızı sevindirebileceğimiz birbirinden şık alternatifler sunuyor.
Üç farklı koleksiyon ile Babalar Günü’nde mağazalardaki yerini alacak olan ck saatler hemklasik dokunuşları hem de modern detayları ile babalarımızın gönlünü feth etmeye hazırlanıyor.

CK ACCENT:Zarif. Zamansız. CK Accent. Gece ve gündüzün zıtlığını temsil eden siyah ve beyaz renkseçenekleriyle CK 2012 sezonunda da zerafeti şıklıkla birleştiriyor. Klasik şıklıktan vazgeçemeyen babalar için CK Accent modeli, deri kayışı ve kadranındaki CK logosu ile göz dolduruyor.

CK MASCULINE: Şık ve sofistike. CK Masculine. Vintage ruhuna çağdaş yorum katan CK Masculine,deri ve paslanmaz çelik olmak üzere 2 farklı kayış seçeneği sunuyor.
CK SUBSTANTIAL: Retro ve ikonik. Cep saatinin şıklığından esinlenen CK Substantial modeli 2 farklırenk seçeneği ve deri kayışı ile retro tarzı yakalamak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir parça olarak koleksiyondaki yerini alıyor.

1 yorum:

modafobik dedi ki...

Şahane koleksiyon bide canlı canlı görmek lazım :)