7 Şubat 2011 Pazartesi

Flormar Lash Lift Transparent Volume maskara




Yeni Flormar Lash Lift Transparent Volume Maskara ile, sağlıklı ve kusursuz görünümlü kirpiklere kavuşacaksınız!


KİRPİKLERİNİZ KANATLANACAK

Flormar Lash Lift Transparent Volume Maskara,

besleyici özelliği ve hafif yapısıyla, kirpiklerinize

belirginlik ve canlılık kazandıracak...

Flormar Lash Lift Transparent Volume Maskara ile tek tek ayrılmış, belirgin ve uzun kirpiklere sahip olmak artık imkansız değil…

Lash Lift Transparent Volume Maskara, kirpikleri belirginleştiren yapısıyla, sağlıklı görünüme sahip mükemmel kirpikler yaratıyor. Flormar’ın bu yeni ürünü, renksiz olması özelliği ile, renkli maskara uygulamadan önce baz katman olarak sürüldüğünde, kirpiklerinizi daha belirgin hale getirirken, doğal bir görünüm ve gün boyu kalıcılık sağlıyor.

Flormar ile Kirpiklere Aloe Vera’lı Maskara

Flormar Lash Lift Transparent Volume Maskara içeriğinde yer alan Aloe Vera, kirpikleri yumuşatıp nemlendirirken, panthenol besleyici özelliği ve jel yapısıyla hem kolayca sürülüyor hem de kirpiklerin dökülmesini önlüyor.

Flormar Lash Lift Transparent Volume Maskara’nın fiyatı sadece 11,80 TL.

Flormar’dan Make-up Kit hediye!

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Lash Lift Transparent Volume Maskara ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.

e-flormar.com sitesinden yapacağınız 75 TL. ve üzeri alışverişlerinizde Make-up Kit, 30 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise, kargo bedeli ödemeden Flormar makyaj çantası hediye.

Hiç yorum yok: