7 Şubat 2011 Pazartesi

White and Soft

White and Soft, Love koleksiyonunda yer alan ‘’Passion‘’ yorganlar özellikleri ile uykuyu ve aşkı çağrıştırıyor. Sevgililer Günü için alınan bu özel yorganlar, aşka dair tüm duyguları yaşamayı vaad ediyor.  White and Soft’tan sevgilisine yorgan alana yastığı White and Soft’tan hediye!

Passion yorgan, mucizevi bir uyku ürünü. Üzerinizde bir yorgan var mı yok mu, bunu size unutturacak kadar hafif: Sadece 450 gr ağırlığında! Ama bu hafifliği onun “yorgan” niteliğine engel değil. Aksine, o da sıcacık tutuyor ve yumuşacık sarıp huzurlu bir uyku vaadediyor. Serinin yastıkları ise hafif, yumuşak ve konforlu bir uyku sunacak incelikte.

Passion Yorgan: 490 TL

White and Soft Hakkında

Türkiye’de uyku ürünleri sektöründeki boşluğu doldurmak üzere yola çıkan White and Soft, ödün vermediği müşteri memnuniyeti anlayışıyla kurulduğu günden bu yana hızlı bir yükseliş grafiği yakaladı. Distribütörler kanalı ile Bakü, Azerbeycan, Dubai, Almanya ve Fransa’ya satış yapan White and Soft, oteller ve hastanelerin yatak ihtiyaçlarını karşılıyor. Çıkış noktası olan “saf, beyaz ve yumuşak” kavramlarını uyku ürünlerinde hayata geçiren White and Soft, özellikle bebekler için ürettiği yatak, yastık ve yorganlarla ailelerin ilgisini çekti. Firma, 2009 sonu itibarıyla 5000 ailenin evine girmeyi başardı. Aynı dönem itibarıyla Türkiye’nin önde gelen mobilya kuruluşu Fatih Kıral ve Standley Kids by Fatih Kıral’da White & Soft ürünlerinin satışına başlandı. 2008-2009 yılında yüzde 250 büyüme gerçekleştiren kuruluş, ürünlerine verdiği 10 yıl garantiyle de sektörün aranan markaları arasında yer alıyor. White and Soft’un 2010 yılı hedefi ise hiç bir ücret talep etmeden “müşterilerine iyi davranacak” partnerler bularak bayilikler vermek.

Hiç yorum yok: