1 Şubat 2011 Salı

DESA’da “Anında Etiketin Yarısı” fırsatı devam ediyor.








DESA’da “Anında Etiketin Yarısı” fırsatı devam ediyor.

Ülkemizin dünya modasındaki en önemli temsilcilerinden biri olan DESA, usta tasarımcılarının yarattığı koleksiyonlarla, şıklığın peşinden gidenlerin tercihi oluyor. DESA’nın zengin koleksiyonlarına sahip olmak isteyenleri ise bir sürpriz bekliyor. Ayakkabı, deri ceket ve giysilerde “Anında Etiketin Yarısı” fırsatı!Ayakkabı, deri ceket ve giysilerde indirim
Sıra dışı tasarımları ve kaçırılmayacak indirim fırsatı ile bu sezon isteyen herkes bir DESA ayakkabı sahibi olabilecek. Her yaştan ve tarzdan insanı etkileyen DESA ayakkabılar, kampanya dahilinde “Anında Etiketin Yarısı” fırsatı ile sunuluyor.
İndirim kampanyası kapsamında, deri konfeksiyon meraklıları da unutulmuyor. Deri ceket, deri elbise, deri pantolon gibi deri konfeksiyon ürünlerinde ve tüm giysilerde de “Anında Etiketin Yarısı” indirimi uygulanıyor.
Bu büyük DESA indiriminde, birbirinden çekici ve kullanışlı DESA çantalar da %50’ye varan indirimlerle satışa sunuluyor.
Online Alışverişte DESA farkı

DESA mağazalarına uğramaya vakti olmayanlar, sanal mağaza aracılığıyla DESA şıklığına ulaşabiliyor. DESA’nın tüm ürün gruplarının satışa sunulduğu www.desa.com.tr adresinde birbirinden şık DESA koleksiyonlarını, mağazaya gitmeye gerek kalmadan ayağınıza kadar getirtebilirsiniz. Üstelik 100TL ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo, tek ödemede %5, havale ile ödemede %7 ekstra indirim gibi özel ek fırsatlardan da yararlanabilirsiniz.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Ilk fotografdaki deri ceket muhtesem :) Bayildim!

Adsız dedi ki...

itgirlnirvana cüzdanlar çok güzelmiş ve kürklü kısa çizmede öyle, bir desa yapmak şart oldu. :)
sevgiler..